In English
With Passion for Excellense

IBM Planning Analytics with Watson –kampanja

Nopeasti muuttuva liiketoimintaympäristö vaatii nopeita päätöksiä. Jotta päätökset voidaan tehdä ajantasaiseen tietoon perustuen, tarvitaan tehokkaat järjestelmät ja prosessit tätä tukemaan. Parhaisiin tuloksiin päästään, kun suunnittelu- ja raportointijärjestelmät ovat integroitavissa yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin kaikki tiedot ovat helposti käyttäjien saatavilla. Myös tekoälyn eli AI:n hyödyntämisestä on tullut päivittäinen osa prosessia.

Näihin haasteisiin vastaa IBM Planning Analytics with Watson, joka on nopeasti kehittyvä johtava ratkaisu tällä alueella. Tuote vastaa tämän päivän tarpeisiin ja erottuu edukseen monella tavalla, muun muassa:

  • Muistinvaraisuus ja skaalautuvuus mahdollistavat nopean ja reaaliaikaisen suunnittelun läpi organisaation.
  • Erilaisia skenaarioita ja tekoälyä hyödyntämällä voidaan rikastuttaa suunnitteluprosessia ja tuoda siihen uusia näkökulmia.
  • Pilvipohjainen ratkaisu tai vaihtoehtoisesti paikallinen asennus antavat organisaatioille mahdollisuuden valita kustannustehokkain toteutustapa.
  • Integroituvuus IBM Cognos Analytics with Watson –tuotteeseen nivoo suunnittelun ja analysoinnin saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Midanos Oy:n asiantuntijoilla on vuosien kokemus suunnittelu- ja analytiikkaratkaisujen toteuttamisesta eri liiketoiminta-alueille. Tarjoamme nyt veloituksetta tilaisuuden tutustua heidän opastuksellaan Planning Analytics –tuotteen hyödyntämismahdollisuuksiin organisaatiossanne. Esittely toteutetaan tunnin pituisena Teams-tapaamisena, ja varatun ajan puitteissa voidaan myös huomioida juuri teille tärkeitä asioita.

Otamme ilmoittautumisia vastaan 15.3.2023 saakka tai kunnes 30.4.2023 päättyvän kampanjan kaikki esittelyajat on varattu.

Jos kiinnostuitte kampanjastamme, voitte ottaa suoraan yhteyttä:

  • jaakko.forsberg@midanos.com, 040 5543733
  • sari.lantonen@midanos.com, 040 8417267

Vaihtoehtoisesti voitte kampanjaan tai muihin palveluihimme liittyen täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen, jolloin asiantuntijamme palaa teille päin.

Yhteydenottolomake

With
Passion
for
Excellence

Midanos Oy
Sinikalliontie 12
FI-02630 ESPOO
[javascript protected email address]
Puh: +358 40 550 5620
© 2024 Midanos Oy